De valójában ki vagyok Én?

2021.01.14

Nem egyszerű a választ megadni, mert kiforrott ÖNISMERET kell hozzá. 

Ehhez sok minden szükséges. Ismerni kell erősségeinket és gyengeséginget is. Tisztában kell lenni szükségleteinkkel, céljainkkal. Időt, energiát kell fordítani a folyamatos önreflexióra. Vállalni a kínlódást, hogy az önismeret útján járni nehéz, mert vannak az úton kiálló rögök, amibe jól p....ra esünk. Ilyenkor fáj! Nincs kedvünk tovább menni. De aztán mégis elindulunk. És egy ideig megint könnyebb és szép az út. Ez újra erőt és kedvet ad a továbbhaladáshoz. Majd ismételjük a kört egy életen át - bukás, tanulás, mosoly

Nehéz és szép út egyben!

A nehézsége miatt sokan bele se vágnak. Ilyenkor pedig egy idő után Nathaniel H. idézete lesz jellemző rájuk. 

Ha szeretnénk ezt elkerülni, akkor érdemes mégiscsak rálépni az ÖNISMERET útjára és keresni az úthoz  egy sherpát, aki valójában egy jó Life COACH. Egy támogató, aki velünk van és biztat bennünket és akinek kisírhatjuk magunkat, mert Ő tudni fogja, hogy mivel lehet ilyenkor erőt, energiát adni. Finoman jelezni fogja, hogy az önsajnálatnak meddig van létjogosultsága. Tud  feladatokat adni, amelyek elvégzése kapcsán erősödik lelkünk vagy rálelhetünk olyan erőforrásokra, melyekről nem is gondoltuk, hogy léteznek bennünk.

Ha szeretnél önismeretedben és ezáltal az életedben is gazdagodni, akkor keress bátran a megadott telefonszámon. Időpontot egyeztetünk és belevágunk az útba. 

Mottóm, hogy a változás, mindig a változtatással kezdődik.

Várlak szeretettel :-)