Egy beszélgetés, amiből benyomásokat kaphatsz rólam - gondolataimról, nézeteimről 

Karaszi Andrea

Coach -  Mediátor - Tréner - Közgazdász 

Mottó: 

Új Egyensúly Teremtés - mert a régit visszaállítani nem lehet és nem is érdemes, de újat és jobbat létrehozni lehetséges! 


1987-ben diplomáztam közgazdászként. A racionalitás, a gazdasági összefüggések, a számok, adatok, tények és legfőképpen a kiszámíthatóság lettek életem főbb sarokpontjai.

Ugyanakkor fiatal felnőttként hamar belefutottam én is az élet nagy kérdéseibe és gödreibe, melyekhez nem találtam válaszokat, megoldásokat a logika mentén. Mit, miért teszünk vagy nem teszünk? Amit kimondunk az miért lesz egy másik ember számára teljesen más értelmű? Miért csak azt halljuk és látjuk meg, ami nekünk jó? .......

A hiányzó válaszok keresése és nyitottságom - a közgazdasági munkám végzése mellett -elvezetett egy másik társadalomtudományi terület megismerése felé. Sok-sok pszichológiai témájú könyv, előadás, továbbképzés, tréning, szupervízió gazdagította, színesítette a szabadidőm . Az önismereti csoportok sokasága pedig kezdtek újabb kulcsokat adni önmagamhoz és a világhoz.

Így bő két évtizeden keresztül közgazdászként bőségesen szereztem tapasztalatot a multinacionális cégek sajátosságaiból; kialakult a vezetői, valamint oktatói rutinom illetve a multiknál oly gyakran megjelenő kiégés és kudarc tapasztalatok feldolgozásához pedig az önismeretben való elmélyülésem adott mankókat, kapaszkodókat.

Egy idő után pedig felébredt bennem a gondolat - a tudást, amiket képzéseim során kaptam, szeretném mások felé hasznosítani, továbbadni, ezért az elmúlt évtizedekben újabb és újabb formákban kezdtem segíteni a hozzám fordulókat.

  • Előadások - reziliencia - érzelmi intelligencia - viselkedés közgazdaságtan témákban.
  • Tréningek a Hatékony Emberi Kommunikáció elsajátítása - EMK Tanoda
  • Coachként : igyekszem kihozni ügyfeleimből a rejtett erőforrásokat illetve segítek nézőpontokat és sémákat váltani, hogy képesek legyenek élvezni az életüket és megoldani felmerülő nehézségeiket.
  • Speciális vitarendezéssel - IMR Mediátorként - segítem a konfliktusos helyzetek tisztázását, békítését, egyeztetését, hogy a perbeszéd inkább párbeszéd lehessen - magánéleti, párkapcsolati és üzleti, gazdasági vitákban is.  Referencia: I T T
  • Pénzügyi Coachként - pedig napjaink változékony gazdasági és pénzügyi környezetéhez való tudatos és eredményes alkalmazkodás útjait tudjuk átbeszélni. Erre a speciális konzultációra egyre nagyobb igény jelentkezik. Jól mutatja ezt az a tény, hogy: jelenleg a legtöbb megkeresést ebben a témában kapom. 

Ha bármelyikkel tudlak segíteni, várlak szeretettel!

Merj változtatni és